Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları devam ederken Ever Banega konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Fox Sports, Arjantinli futbolcunun sarı kırmızılı kulüple yıllık 4 milyon euroluk maaş karşılığında 3 yıllık anlaşma sağladığını iddia etmişti. İspanyol basınında ise bu kez farklı iddialar yer aldı. Öte yandan Sevilla Sportif Direktörü Monchi de beIN Sports'a konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

MONCHI: "BANEGA İÇİN TEKLİF GELMEDİ"beIN Sports'a konuşan Monchi, "Galatasaray'dan Banega için hiçbir teklif gelmedi. Sevilla kulübüne ulaşmış bir teklif yok" dedi.  

Marca'da yer alan haberde Ever Banega'nın Sevilla'dan ayrılmak istemediği belirtildi. Arjantinli futbolcunun Sevilla'da mutlu olduğu ve kendisine daha fazla kazanacağı sözleşme teklifi sunulmadıkça takımda kalacağı belirtildi. Ever Banega'nın bu nedenle Galatasaray veya Boca Juniors'a gitmeyi düşünmediği kaydedildi. 

SEVILLA'YA RESMİ TEKLİF YOK

Estadio Deportivo'da yer alan haberde ise Banega için şu ana kadar Sevilla'ya resmi teklif yapılmadığı belirtildi. Haberde Galatasaray dışında Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Ever Banega'ya şu ana kadar hiçbir teklifin gitmediği iddia edildi. İki kulübün de 8 milyon euroya transferi bitirmeyi planladıkları ancak Sevilla'nın şu ana kadar Banega için fiyat dahi belirlemediği yazıldı.