Gamaspor'un haberine göre Cimbom,, ocak ayı transfer döneminde oldukça hareketli saatler yaşayacağa benziyor.

Kadrosundaki eksik görülen bölgelere teknik direktör Jan Olde Riekerink'in talebi doğrultusunda transfer yapacak olan sarı-kırmızılılarda takımdan gidecek isimler ve yerlerine alınması planlanan oyuncular belirlendi.

Oyuncu göndermeden, transfer yapmak istemeyen ve UEFA tarafından belirlenen 65 milyon Euro'luk sınır nedeniyle ince eleyip sık dokuyan Aslan'da takımdan gönderilecek isimler Josue, Cavanda, Chedjou, Kolbeinn Sigthorsson ve Lukas Podolski... 

Bu isimlerden Podolski dışındakiler performansları nedeniyle, Alman oyuncu ise transfer bütçesi yaratabilecek eldeki vitrin oyunculardan biri olması sebebiyle satılmak isteniyor.

Hatta Alman basınında bugün 32 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'a 20 milyon Euro'luk bir teklif yapıldığı bile yazıldı. Ancak sarı-kırmızılılar, Çin'den bu kadar yüksek olmasa da değerlendireceği bir teklif aldı.

Peki Galatasaray'da bu beşlinin yerine hangi isimler gelecek?

Sarı-kırmızılıların stoperdeki önceliği Gençlerbirliği forması giyen Ahmet Çalık. Milli oyuncu için bugün Ankara ekibinin yöneticileriyle bir görüşme gerçekleştirilecek.

Cimbom'un forvet transferi için belirlediği isim ise uzun süredir adı Galatasaray ile anılan Hoffenheim'ın Şilili hücum oyuncusu Eduardo Vargas...

Mehmet Ekici geliyor

Aslan, Mehmet Ekici transferinde de somut adımlar atıyor. Orta sahaya, bordo-mavililerle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi oyuncunun transfer edilmesi planlanıyor.

Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde İstanbul'a getirilen 17 yaşındaki Malili Sidiki Maiga da bugün U-21 takımı ile U-19 takımının oynayacağı maçta son kez görücüye çıkacak. Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink bu isim ile ilgili nihai kararını bu karşılaşma sonrası verecek ve gerekli temaslar yapılacak.

Alex Vidal iddiası 

 Sarı-kırmızılılar, Arda Turan ile birlikte Barcelona'ya transfer olan ve tıpkı milli oyuncumuz gibi 6 ay Katalan ekibinin cezası nedeniyle forma giyemeyen Aleix Vidal'ı transfer etmek istiyor.

Barcelona'da fazla forma şansı bulamayan 27 yaşındaki oyuncu için kısa süre içinde girişimler başlayacak.