NTVSpor'a verdiği röportajda ilginç ifadeler kullanan Milan Baros, Türkiye Ligi'nin kalitesini yükselttiği için yeniden ülkemize geldiğini söylerken Galatasaray ile ilgili de yorumlarda bulundu.

İlk olarak Medical Park Antalyaspor'a transferi ile ilgili konuşan Baros, "Antalyaspor yönetimi son derece hızlı ve direkt davrandı. Cevabımı vermeden birkaç gün düşündüm ve sonunda Türkiye'ye geri dönmeye karar verdim. Birçok takım kaliteli oyuncularla anlaştı. Bence lig bu sene çok kaliteli geçecek. Dönmemdeki sebeplerden biri de bu. Antalya'da olduğum için mutluyum. Geçen seneden daha başarılı olacağımızı düşünüyorum"

Baros'un röportajından önemli satırbaşları ise şu şekilde oluştu:

"ATABİLDİĞİM KADAR GOL ATMAYA ÇALIŞACAĞIM"

"Türkiye'de gol kralı olduğum yıl ligde 5. olmuştuk. Gollerime devam etmek istiyorum, ama benim için önemli olan takımın başarısı. Ben elimden geleni yapacağım ve atabildiğim kadar çok gol atmaya çalışacağım."

"RIJKAARD ŞUAN G.SARAY'DA OLSAYDI..."

Galatasaray'da başarılı 4,5 yıl geçirdiğini söyleyen Baros, sarı kırmızıların eski teknik direktörlerinden Frank Rijkaard'dan da övgüyle söz etti.

"Galatasaray'da en iyi anlaştığım isim kesinlikle Rijkaard'dı. Bence Galatasaray'ın başındayken şanssızdı. İstediği transferler yapılmadı. Eğer bugünkü kadroya sahip olsaydı, kesinlikle başarılı olurdu. Hem onun için hem Galatasaray 1xbet için şanssız bir dönemdi"

Çek yıldız Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı olacağına inandığını söyleyerek Medical Park Antalyaspor formasıyla İstanbul'da Galatasaray'a karşı oynayacakları maçı da sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Sporx.com