Bartuğ Elmaz'ı bekleyen sıkıntı Marsilya'nın kendi mevkinde 7 futbolcu bulunması. Genç oyuncuya önümüzdeki sezon forma şansı verilmesi bir hayli zor gözüküyor.

Beşiktaş yönetiminden Erden Timur'a gönderme Beşiktaş yönetiminden Erden Timur'a gönderme

KİRALANMASI GÜNDEMDE

Ligde 2. sırada yer alan, Konferans Ligi'nde kupayı hedefleyen Marsilya'da Jorge Sampoli rüzgarı esiyor. Fransa basınında çıkan haberlere göre Sampaoli, astronomik teklifler gelmediği sürece hiçbir futbolcuyla yollarını ayırmak istemiyor.

L'equipe'in iddiasına göre de Fransız ekibinin gelecek sezon adına ilk transferlerinden birisi olan Bartuğ Elmaz'ın başka bir takıma kiralanması yüksek ihtimal.

BEŞİKTAŞ VEYA FENERBAHÇE

Orta saha eksikliği yaşayan Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin oyuncunun durumunu yakından takip ettiği öğrenildi.

TOPAL VE PJANİC'İN YERİNE

Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın Bartuğ Elmaz ve menajeriyle temasa geçmesi bekleniyor. Galatasaray Lisesi mezunu olan Ceyhun Kazancı, 19 yaşındaki oyuncuya Topal ve Pjanic'in yerine alternatif düşündüklerini aktaracak.

2. MUSTAFA KAPI VAKASI

Galatasaray'da Bartuğ Elmaz'ın sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyip yurt dışına transfer olması, akıllara Mustafa Kapı'yı getirdi.

Sarı-kırmızılı kulübün altyapısından yetişen bir başka isim olan Mustafa Kapı, kendisine önerilen sözleşme uzatma tekliflerini ısrarla reddetmiş, sonrasında da kadro dışı bırakılmıştı. Genç orta saha oyuncusu kadro dışı kalmasının ardından Fransa şampiyonu Lille ile sözleşme imzalamıştı.

Fransa'da forma şansı bulamayan Mustafa Kapı, devre arasında Adana Demirspor ile 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı.

(GsGazete)