Başakşehir Beşiktaş Şifresiz canlı (Bein Sports İZLE) Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Şifresiz mi? Hangi kanalda yayınlanacak? İki takımın muhtemel 11'leri nasıl olacak? Dev karşılaşmaya dair tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz...

Süper Lig'in 22. haftasında, Okan Buruk'un ekibi Medipol Başakşehir Sergen Yalçın'ın gelmesiyle birlikte ritim bulan Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek.Geride bıraktığımız 21 haftada; 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Başakşehir, 40 puanla 3. sırada yer alıyor.

Konuk ekip Beşiktaş ise 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyetle birlikte 36 puanla 7. sırada bulunuyor.Zirveyi çok yakından ilgilendiren karşılaşmada ilk devre siyah-beyazlılar, turuncu-lacivertlileri ağırlamış ve mücadele 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN? SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen'in yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Süleyman Özay yapacak. VAR'da ise Mustafa Öğretmenoğlu ve İbrahim Çağlar Uyarcan görev alacak. Dev karşılaşma beIN SPORTS HD 1'den canlı yayınlanacak.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11'LER...

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Ponck, Epureanu, Clichy, Mahmut Tekdemir, İrfan Can, Edin Visca, Elia, Demba Ba, Crivelli.

Beşiktaş: Karius, Necip Uysal, Vida, Victor Ruiz, Caner Erkin, Elneny, Atiba, Lens, Boateng, N'Kouodu, Burak

.