Galatasaray, Başakşehir'i de yenerse puan farkını 5'e indirecek. Bu akşam alınacak bir galibiyet haftaya oynanacak Trabzonspor maçından önce Galatasaray'ı potaya sokacak. Trabzonspor'un Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldığı maçı yardımcılarıyla izleyen Terim, "Futbolun ilahları bizimle. 'Galatasaray şampiyonluğu hakkediyor' diyor" dedi. Bu fırsatı kullanmak zorunda olduklarını anlattı.

EDİPOL BAŞAKŞEHİR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Medipol Başakşehir'in sahasında Galatasaray'ı ağırlayacağı maç bu akşam saat 21.00'de başlayacak ve kritik mücadele beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Müsabakada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak, VAR odasında ise Atilla Karaoğlan bulunacak.

- Galatasaray haftaya lider giren takımlara karşı oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybetmedi. (2G 1B)

- Galatasaray'ın Süper Lig'de attığı son beş golün dördünde Sofiane Feghouli'nin doğrudan katkısı var. (2 gol & 2 asist).

- Evinde oynadığı son 13 Süper Lig maçını kaybetmeyen Başakşehir (10G 3B), son altı karşılaşmada rakiplerine puan vermedi. Başakşehir'in Süper Lig tarihinde iç sahada yedi maçlık galibiyet serisi yok.

- Başakşehir, puan durumunun zirvesinde girdiği haftalarda oynadığı son dört Süper Lig maçından galibiyet çıkaramadı (2B 2M).

- Evinde oynadığı son 16 Süper Lig maçında da gol sevinci yaşayan Başakşehir (toplam 37, maç başına 2.3), ligde devam eden en uzun serinin sahibi konumunda.

- Teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray ile karşılaştığı 10 Süper Lig maçının birini kazanan Okan Buruk (1B 8M), tek galibiyetini bu sezonun ilk yarısında aldı.