Transfer başarımızı kabul etmeyenler görsün!” dedi. Ünal Aysal’ın daha önce yaptığı “Değerini bulanı satarım” açıklamasıyla ilgili ise “Başkanımız işadamı bakışıyla böyle demiş olabilir ama teknik heyetin ‘olur’ vermesi de önemli” diye konuştu.

Ga­la­ta­sa­ray Ba­sın Süz­cü­sü Şük­rü Er­gün, trans­fer se­çim­le­rin­de ken­di­le­ri­ni eleş­ti­ren­le­re ya­nıt ver­di: Drog­ba ve Sne­ij­der'in Av­ru­pa med­ya­sın­da son gün­ler­de sık sık yer al­ma­la­rı­nı ör­nek gös­ter­di.

Takıma hava getirdiler

Drog­ba için İs­pan­yol ga­ze­te­le­ri "For­vet sı­kın­tı­sı için­de­ki Bar­ce­lo­na'nın ta­ki­bin­de" di­ye yaz­mış­tı. Dün de İtal­yan ga­ze­te­le­rin­de Sne­ij­der man­şet­le­ri var­dı. Cor­ri­era Del­lo Sport dün Hol­lan­da­lı yıl­dız için "Mi­lan dev­re­de" de­miş­ti. Er­gün tüm bun­lar­la il­gi­li "Her iki fut­bol­cu­nun da kat­kı­sı per­for­mans­la­rın­dan bel­li olu­yor­. Ga­la­ta­sa­ray'a ha­va ge­tir­di­ler. Bu ka­dar spe­kü­las­yo­na ko­nu ol­ma­la­rı da on­la­rın ha­len dün­ya yıl­dı­zı ol­ma­la­rı­nı gös­te­ri­yor. De­mek ki biz dün­ya yıl­dız­la­rı­nı ge­tir­mi­şiz. Biz za­ten bi­li­yor­duk ama ka­bul et­me­yen­ler de gör­sün!" di­ye ko­nuş­tu.

Baş­kan Ünal Ay­sal'ın "De­ğe­ri­ni bu­la­nı sa­ta­rız" sö­zü­nün ha­tır­la­tıl­ma­sı üze­ri­ne "Baş­ka­nı­mız işa­da­mı ba­kış açı­sıy­la bu­nu söy­le­miş ama tek­nik kad­ro­nun da ne söy­le­ye­ce­ği önem­li. As­lo­lan mu­vaf­fa­ki­yet­tir" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. Es­ki­şe­hirs­por­lu sol bek Ta­rık Çam­dal'la il­gi­li de "İkin­ci ya­rı­nın ba­şın­da Türk oyun­cu­la­ra ağır­lık ve­re­ce­ğiz" di­ye­rek bu fut­bol­cu­nun trans­fer ça­lış­ma­sı­nı doğ­ru­la­dı.

Türkiye’nin yer aldığı eleme grubunu lider bitirerek Brezilya’ya gitmeye hak kazanan Hollanda’nın kadrosunda Fenerbahçe’den Dirk Kuyt, Galatasaray’dan da Wesley Sneijder yer alıyor.