Haluk Ulusoy'dan Abdurrahim Albayrak'a hatta Cem Uzan'a kadar adı geçmeyen yok.

Galatasaray’da gizli gündem bir kez daha seçim. Mustafa Cengiz’in ateşini yaktığı erken seçimle ilgili derin bir sessizlik hakim. Pek çok dedikodu var ama henüz kimsenin desteğini alamayan Ozan Korkut ile Metin Öztürk dışında  “Adayım” diye ortaya çıkan kimse yok. 

Gelen bilgiler ise başkanlığa doyamayan Dursun Özbek’in hazırlık yaptığı yolunda. Özbek’in camianın önde gelen isimleriyle görüş alışverişinde bulunduğu aday olursa kendisine destek olup olmadığını öğrenmeye çalıştığı öğrenildi. Özbek’in bu görüşmelerde, “Benim kurduğum takım şampiyon oluyor. Benim kurduğum takımın oyuncuları satılarak kulüp ayakta duruyor” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Özbek’in yaptığı görüşmelerde şimdiye kadar henüz bir destek alamadığı ama buna rağmen başkanlıktan vazgeçmediği de gelen bilgiler arasında. 

KORKUT, TERİM’İ FUTBOLUN TEK SORUMLUSU YAPACAK

Galatasaray’da herhangi bir desteği bulunmasa da aday olma konusunda oldukça istekli olan Ozan Korkut, Fatih Terim’den kongre üyelerinin kalbini çalmaya çalışıyor. Korkut’un en büyük vaadi ise Fatih Terim’e, Alex Ferguson tarzı menajerlik vermek.

Korkut başkan seçilirse Terim sadece teknik direktör olmayacak, futbolun tek patronu olacak. Oyuncu alış ve satışlarda pazarlıkları dahi kendisi yapacak. Futbolculara yapılacak ödemeleri ve verilecek bonservis bedellerini belirleyecek. 

GALATASARAY’DA MUHALEFET UYKUYA ÇEKİLMİŞ DURUMDA

Galatasaray’da muhalifler kabuğuna çekilmiş durumda. Hali hazırda “Paper Moon” yemekleri yenmiyor, İnan Kıraç’ın başını çektiği liseliler “özel” mekanlarda buluşup başkan aramıyor. Ünal Aysal’ın getirildiği gibi dışarıdan bir kişinin aday olması için herhangi bir çalışma da yok. Muhalefet tamamen uykuya çekildi. Bunun en önemli nedeni ise ciddi anlamda yığılan borç.

(Fotomaç)