Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in rakibi Fenerbahçe ve Kadıköy'de 28. haftada karşılaşacak. İlk derbi öncesi ilk derbi Ülker Stadyumu'nda oynanacak. Mustafa Cengiz'in liderliğindeki Galatasaray yönetimi, Fenerbahçe derbisinde son rakamı belirleyerek prim miktarında artış sağladı.

Galatasaray Fenerbahçe derbi primi

Galatasaray Fenerbahçe derbisi Kadıköy'ün primlerini dağıtma kararından haftalar önce Galatasaray yönetimi maçın öneminden dolayı bunun miktarını artırdı. Daha önce, Fenerbahçe derbisi için 4 milyon TL'lik zafer primi 1 milyon dolara çıkarıldı.Fenerbahçe derbi Galatasaray orta sahada kim oynayacak?

Tecrübeli teknik adam Fernando - Badou Ndiaye - Younes Belhanda orta saha oyuncusu üçlüsünü derb ve Emre Akbaba'yı hamle oyuncusu olarak kullanmayı öğrendi.Oyunun ilerlemesine göre Fatih Terim'in en önemli kozu Emre Akbaba olacak. Ligin ilk yarısında ligin sakatlanmasından dolayı sakatlanma nedeniyle Emre'nin takımındaki ilk derbi sarı kırmızıya çok iddialı oldu.

Fenerbahçe - Galatasaray derbi ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe ve Galatasaray, Toto Süper Lig'in 28. haftasında Derbide Trump kartını paylaşacak. Kadıköy'de uzun vadeli yenilmezliğini korumak isteyen Fenerbahçe, taraftarlarını memnun etmeyi hedefliyor. Galatasaray, Kadıköy dizisini yendi ve şampiyonluk iddiasını artırmayı hedefliyor. Fenerbahçe - Galatasaray derbi 14 Nisan 2019 Pazar günü saat 19: 00'da başlayacak. Dev derbi canlı olarak yayınlanacak ve beIN Sports 1'den şifrelenecek.