Öne çıkan açıklamaları şöyle:

FALCAO HAKKINDA 

"Futbolcuların transferi hakkında bir şey söyleyemem. Bizim futbolcularımız dünyanın en iyisidir. Teklifler gelir, teklifler gider. Bana intikal eden resmi bir şey yok. Olmayan hiçbir şey hakkında da konuşmam."

EN UYGUN YER: İSTANBUL

"Galatasaray'ın ligde kalan 8 maçımın 3'ü İstanbul'da. Her kulüp kendi çıkarları doğrultusunda konuşuyor ama ben objektif konuşacağım. Eğer maçlar tek bir şehirde oynanacaksa, bu neden İstanbul olmasın? İklim açısından da yerleşim açısından da en uygun şehir İstanbul.'dur."

VİRÜS BİZE BÜYÜK ZARAR VERDİ

"Virüs en büyük zararı bize verdi. En yüksek yayın ve seyirci geliri bizdeydi, bizi  gerçekten de olumsuz etkiledi. Bu maçların seyircisiz oynanmasının verdiği rakam 105 Milyon TL."

OTELİMİZ DEVLETİN HİZMETİNDE

"Mecidiyeköy'de otel olarak yapılması planlanan binamız devletimizin hizmetinde. Gerekirse ufak bir masrafla çok güzel minik bir hastaneye dönüşebilir. Gerektiğinde devletin her zaman hizmetindeyiz. Devlet zor duruma düşünce millete gayret düşmelidir. Yapılan hayrın gizli olması gerekir. Örnek teşkil ediyorsa da açık olmasında sorun yoktur.''

GsGazete.com