Başkanımız Duygun Yarsuvat, teknik direktörümüz Cesare Prandelli’yle odasında sohbet ettikten sonra hep beraber yemek yenildi.

Galatasaray'da afferilerek takımla çalışmalara başlayan Sabri Sarıoğlu, Başkan Duygun Yarsuvat'ın elini öpmek isteyince, Başkan "Dur yaşlı göstereceksiniz" diyerek espri yaptı.
  
Yemeğe Başkan Duygun Yarsuvat’ın yanı sıra 2. Başkan Hamdi Yasaman, Başkan Yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Genel Sekreter Ebru Köksal, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Can Topsakal, Dr. Cem Kınay, İsmail Sarıkaya, Ahmet Tunç Akan, Ural Aküzüm, Ali Yüce, Selim Arda Üçer ile yöneticilerimizden Ali Dürüst katıldı.
 
Başkanımız Duygun Yarsuvat, yemek sonunda yaptığı konuşmada “Biz Galatasarayız ve diğerlerinden farklıyız. Bizim burada oluşumuzun ana nedeni başarı. Başarı da sezon sonunda dördüncü yıldıza ulaşmak. Ancak lütfen sahada yaptığınız işten, oyununuzdan keyif alın. Geçmiş yıllardaki başarılar aile ortamından ve arkadaşlıktan geldi. Lütfen hiçbir şeyden korkunuz olmasın. Kötü sözlere kulağınızı tıkayın. Ben ve arkadaşlarım her zaman sizin yanınızda olacağımıza, tüm sorunlarınıza yardımcı olacağımıza söz veriyoruz. Ailenizle burada mutlu olun ve burada geçirdiğiniz yıllardan keyif alın. Ben soyunma odasına inen bir başkan olmayacağım. Sizlerle bir şey konuşmak istersem Florya’ya, evimize geleceğim. Galatasaray’da oynamanın, bu formayı giymenin ayrıcalığını her zaman hissedin. Hepinize güveniyorum” diye konuştu.

DUYGUN YARSUVAT'IN MOTİVASYON KONUŞMASI!
İŞTE O ANLAR...