Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından düzenlenen şampiyonluk gecesine katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Cüneyt Tanman'ın istifası sorusunu yanıtsız bırakırken, takımda eksik kalan yerler olursa transfer yapacaklarını açıkladı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği şampiyonluk gecesine katıldı. Gece öncesinde Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Keyifli bir gece geçirmeyi umduğunu belirten Özbek, "Bütün Çanakkaleliler'e Galatasaray'ın dördüncü yıldızı kutlu olsun. Beşinci yıldıza şimdi çalışmaya başladık" dedi.

Transfer ile ilgili çalışmalarının devam ettiğini belirten Özbek, "Teknik kadromuz çalışıyor. Biliyorsunuz bir kısım eksik yerlerimize bir takım transferlerimizi yaptık. Hepside çok güzel oturdu. Udinese ile maçımız var. Bu maçı izleyelim, eksikler kalırsa yerine transfer yaparız" diye konuştu. Gazetecilerin istifa eden Cüneyt Tanman hakkında sorduğu soruyu ,"Daha sonra konuşuruz" diyerek yanıtsız bırakan Başkan Dursun Özbek açıklamalarının ardından Balıkçı 286'da düzenlenen Galatasaraylılar gecesine geçti.

Geceye, CHP'li Çanakkale Belediye Başkanı ve Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Ülgür Gökhan, MHP Çanakkale Milletvekili Kürşat Tuna, Çanakkale Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Çakar, Galatasarylı yöneticiler ve derneğe üye taraftarlar katıldı. Canlı müzik eşliğinde başlayan gece Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Çanakkale Milletvekili Kürşat Tuna'nın konuşmalarıyla devam etti.
 
PLAKET VERİLDİ

Konuşmaların sonunda Galatasaray Kulüp Başkanı Dursun Özbek, Başkan Gökhan ve Milletvekili Tuna'ya 4'üncü yıldızın yer aldığı yeni sezon formalarını hediye etti. Ardından Çanakkale Galatsaray Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Çakar tarafından derneğe destek olan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Galatasaraylı işadamlarına teşekkür plaketi verildi.
 
DÖRDÜNCÜ YILDIZ PASTASI KESTİLER

Ödül töreninin ardından Galatasaray'ın 20'inci şampiyonluğu sonrası kazandığı 4'üncü yıldızında yer aldığı iki katlı sarı kırmızılı pasta Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve beraberindekiler tarafından kesildi. Pasta kesiminin ardından Galatasaraylı taraftarlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde 20'inci şampiyonluğun tadını çıkardı.