Dursun Özbek başkanlığındaki Galatasaray Yönetimi’nin kulübe gelir getirecek projelerinin başında yer alan Beyoğlu GS Store mağazasının açılışı gerçekleştirildi. Açılış töreninde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile yönetim kurulu üyeleri, eski başkanlardan Duygun Yarsuvat, Ünal Aysal ve Mehmet Cansun’un yanı sıra Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar da hazır bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanları kurdele kesiminin ardından açılışı gerçekleştirdi. Açılışa gelen herkese teşekkür ettiğini ifade eden başkan Özbek, “Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum. Açılışını başkanlarımız ile birlikte yapıyoruz. İyi günler de Galatasaray’a burada hizmet vereceğiz” dedi.

Özbek: Kadıköy'e gitmek istiyorum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe derbisine gidip gitmeyeceği yönündeki soruya "Derbi, Türk futbolu için çok önemli. Büyük ihtimalle gitmeyi düşünüyorum. Kadıköy için davet beklemiyorum. Bir iki tane husus var, onların oluşmasını bekliyorum." şeklinde cevap verdi.

Özbek, Galatasaray'ın Kadıköy'deki olumsuz istatistiğiyle ilgili ise, "Galatasaray en çok şampiyon olan takım. Burada esas olan şampiyonluk. Galatasaray herkesten fazla şampiyon olmuştur." şeklinde konuştu.

Öte yandan Galatasaray Kulübü’nün bir önceki başkanı Duygun Yarsuvat, açılışa katılmak için geldiği mağazada kendisinden önce başkanlık yapan Ünal Aysal’ın elini sıkmadı. Mevcut başkan Dursun Özbek ve Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar ile görüşen Yarsuvat’ın Ünal Aysal’ı görmezden gelmesi dikkatlerden kaçmadı.