Galatasaray'ın eski başkan Yardımcısı Yiğit Şardan bu kez başkanlık için geliyor... Galatasaray'da son zamanlarda alınan olumsuz sonuçlar ve kulübün mali durumunun her geçen gün kötüye gitmesi yönetimi bir an önce harekete geçirdi. Artık Galatasaray'da olağanüstü seçim söylemleri kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın kurumsallık adı altında kulübü daha da kötüye götürdüğü gerekçesiyle Galatasaray'ın önemli isimleri kendi aralarında yeni başkan adaylarını belirlemeye başladı. Camianın ağır topları sık sık bir araya gelip yeni isimler üzerinde dururken ilk teklif efsane başkan Faruk Süren'e gitti. Eski yöneticiler ve kulübün önde gelenleri Süren'i tekrar Galatasaray Başkanı olarak görmek istediklerini iletti. Ancak Süren bu teklifi kibarca geri çevirerek Yiğit Şardan ismini öne sürdü. Galatasaray'da geçen dönem başkan yardımcılığı görevini yürüten Yiğit Şardan'a camianın sıcak bakığı öğrenildi.

ESKİ BAŞKAN POLAT GİRMEK İSTEMİYOR!

Galatasaray'ın Ünal Aysal'dan önceki başkanı Adnan Polat'ın da başkanlık seçimlerinde isminin geçmesine rağmen yakın çevresine kesinlikle aday olmayacağını ve yakın dostu Yiğit Şardan'ı destekleyeceğini ifade ettiği öğrenildi. G.Saray'da sözü geçen isimlerden Alp Yalman'ın da yönetime girmek istemediği ancak Yiğit Şardan'a destek vereceği öğrenildi.

ADNAN ÖZTÜRK BU SEFER AYSAL'A KARŞI

Galatasaray'da hem Adnan Polat hem de Ünal Aysal döneminde yönetimde görev alan Adnan Öztürk'ün şimdiden seçim çalışmalarına başladı öğrenildi. Adnan Öztürk'ün yakın çevresine "Ne olursa olsun, tek oy bile alsam Ünal Aysal'a karşı aday olacağım" dediği ifade ediliyor. Eski yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ın tutumu da merakla bekleniyor.

FARUK SÜREN DE "YİĞİT" DEDİ

Efsane başkan Faruk Süren'in tüm ısrarlara rağmen tekrar başkan adayı olmayacağı, Yiğit Şardan'ı destekleyeceği öğrenildi.

Takvim