Şampiyonluk gelseydi, Adnan Polat; Mustafa Cengiz’in bir dönem daha aday olmasını destekleyecekti. Ancak hem mali hem de idari olarak ibra edilmeme riski olan Cengiz’in arkasında durup “atkılılar” arasındaki gücünü kaybetmek istemiyor. Yiğit Şardan ile Hakan Üstünberk aday olabilir. Hatta Haldun Üstünel bile.

Ancak bu üç adayın “liseliler”in çıkaracağı güçlü bir aday karşısında şansı olmaz. Bu nedenle “atkılılar” içindeki gruplar bağımsız olarak bazı isimlerin kapısını çaldı. Bahattin Demirbilek, Haluk Ulusoy ve Cem Uzan’la görüşmeler yapıldı.

Haluk Ulusoy’a “aday ol. Seni destekleyelim” denildi. Demirbilek ve Uzan’a ise, “Aday olun. Eğer kendiniz olmuyorsanız, bir aday işaret edin. Onun arkasında birleşelim” mesajı gönderildi. Uzan her zaman Galatasaray başkanlığını istiyor. Ancak Türkiye’ye gelemiyor. Bu yüzden bir adayı “mali” olarak destekleyip, başkan adayı yapabilir.

Demirbilek ise taraftar arasında ciddi anlamda ilgi gören bir isim. Fakat o da Rusya’da yaşıyor. Galatasaray Başkanı olmak için Türkiye’ye gelmek zorunda. İş hayatı buna engel olur mu, yoksa izin verir mi, bu konuda fikri olan yok. Şu an için Demirbilek ve Uzan isimleri etraflarında çok da birleşilecek isimler olarak durmuyor.

(Fotomaç)