Gedson ve Paulinho’dan umudunu kesen sarı-kırmızılı yönetimin önüne Bayern’in geçen sezon Marsilya’ya kiralık gönderdiği Michaël Cuisance geldi.

Bayern henüz 19 yaşında Gladbach'tan Cuisance'ı yaklaşık 8 milyon Euro'luk bir ücret karşılığında aldı. 2019 yazında herkesi şaşırttı. Gladbach akademisinin en iyi yeteneklerinden biri olarak lanse edilen Fransız oyuncunun 2 yıl içinde ustalık seviyesine ulaşması bekleniyordu. Ama olmadı. Geçen sezon kiralık olarak gittiği Marsilya’da da beklentilerin altında kalan 1999 doğumlu genç oyuncu için Galatasaray ilk sıcak teması sağladı. Hem oyuncunun menajeri, hem de Bayern kulübüyle temas kuruldu.

Bayern, Cuisance’ın ayrılığına sıcak bakıyor. Kesin satış opsiyonu olması durumunda kiralanmasına sıcak bakıyor. Oyuncu ise Almanya’da ya da 5 büyük ligde şansını denemek istediği için henüz Bayern’den ayrılmak istemiyor. Ancak Nagelsman’ın yeni sezon kampı sonrasında vereceği raporda “gitsin” yazacağına kesin gözüyle bakılıyor.

YEDLİN GALATASARAY'DA KALIYOR

Galatasaray'da Fatih Terim'in gözden çıkardığı belirtilen DeAndre Yedlin'in menajeri Chris Megaloudis, takımdan ayrılma gibi bir düşünceleri olmadığını belirtti.

ABD'li oyuncunun mutlu olduğunu belirten menajer, "DeAndre Yedlin şu anda sadece Galatasaray'a odaklanmış durumda. Söylentiler gerçek değil. Şu anda Fatih Terim ve ekibiyle çalışmalarını sürdürüyor. Premier Lig'deki oyununu, Galatasaray'da teknik direktörünün istekleri doğrultusunda adapte etmek için çalışıyor." ifadelerini kullandı.

(Fotomaç)