İşte o açıklamalar:

Galatasaray'a tepki

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Rizespor Sportif Direktörü Yılmaz Bal, "Geçmişte 'Bir insanın hayatı ve sağlığı şampiyonluklardan önemlidir' diyenler şimdi bir şey demiyor. Burada kimi kastettiğim belli. Bir maçları seyircisiz oynandı diye çıkıp bu açıklamayı yapanlar neden şimdi konuşmuyorlar?

Düne kadar isyan edenlerin şimdi sesi çıkmıyor. İnsan hayatı her şeyden önemli diyenler neden konuşmuyor? Bu maçların oynanmasının tek sebebi ekonomik şartlardır. Bu durumun boyutu ekonomik. Yukarıdaki takımlarımız kendilerini koruyor." şeklinde konuştu.

Bazı protokoller yapıldığını duyuyoruz

Adı Galatasaray'la anılan Oğulcan Çağlayan'ın geleceği hakkında da konuşan Bal, "Oğulcan Çağlayan'ın hangi takıma gideceğini bilmiyorum. Diğer takımlardaki oyunuclara teklifler gittiğini duyuyoruz. Bazı protokollerin yapıldığı haberi geliyor. Bizim ilk maçımızı Galatasaray'la oynayacağız. Bu tarz şeylerin konuşulması doğru değil. Benim duyduğum net bir şey yok. Bunlar genç oyuncuların kafasını karıştıran şeyler. Bu transfer işleri takımlara zarar vermeden yürütülmeli." dedi.