Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılabileceği konuşulan ve İtalya Serie A'dan birkaç takımın talip olduğu Goran Pandev, sarı-kırmızılı kulüpte kalmıştı. İtalyan basını, Galatasaray'da kalan Makedon golcünün yaz transfer sezonunda İtalya'ya döneceğini iddia etti.

Galatasaray'daki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Pandev'in Genoa'ya transfer olacağı belirtildi. Goran Pandev'in Galatasaray ile 1+1 yıllık sözleşmesi bulunuyor. Makedon oyuncunun sözleşmesindeki madde gereği eğer 27 maçta en az 30 dakika oynaması durumunda, kontratı 1 yıl daha uzayacak. Pandev Galatasaray'da 2014-2015 sezonu için 2,4 milyon euro sabit transfer ücreti alırken, kontratının uzaması halinde yeni sezonda 2,1 milyon euro transfer ücreti alacak.

Goran Pandev şu ana kadar Galatasaray formasıyla 11 maçta oynarken, bunların 9'unda yarım saatten daha fazla görev yaptı.

31 yaşındaki oyuncu sezon sonuna kadar 18 maçta daha en az yarım saat oynamazsa, sezon sonunda serbest olarak Galatasaray'dan ayrılabilecek. İtalyan medyası da Genoa'nın golcü oyuncuyu bonservis bedeli olmadan kadrosuna katma niyetinde olduğunu yazdı.