Sivasspor maçının erken saate alınmasına yayıncı kuruluş izin vermediği için karşılaşmanın -9 derecede oynandığı iddiası gündemdeyken Galatasaray’ın Kasımpaşa maçının ertelenmesi için TFF’ye yaptığı başvuruya olumlu yanıt gelmedi. Pazar günü maç saatinde yoğun kar yağışı beklendiği için Kasımpaşa’nın da oluru alınarak TFF’ye yapılan başvuruya ilk etapta olumsuz cevap geldiği bildirildi. Yayıncı kuruluşun Pazar akşamı 19:00’a göre kendini ayarladığı Perşembe günü yapılan başvuru sonrasında yapılacak bir değişikliğin kendilerini zor durumda bırakacağını TFF’ye ilettiği öğrenildi.

NİHAT ÖZDEMİR: "PROGRAM NEYSE O"

TFF Başkanı Nihat Özdemir, tartışılan bu konu ile ilgili Akşam Gazetesi'ne konuştu.

Başkan Özdemir, "Meteorolojinin hava raporuna göre bir gün ileri bir gün geri alamayız. Biz programımızı aynen uygulayacağız. Her türlü tedbiri aldık. Maçı oynatmaya çalışacağız. Hedefimiz maçı oynatmaktır. Takımların fikstürleri bellidir. Maçın oynanıp oynanmayacağına maç saatinde karar verilir" ifadelerini kullandı.

1. LİG'DE GÜNÜ DEĞİŞTİRDİ

Ümraniyespor - Eskişehirspor mücadelesi, yoğun kar beklentisinden dolayı pazar gününden cumartesiye alındı ve maç saati 13.30 olarak belirlendi.

(Sporx)