Ancak Beka Beka'da beklenilenin aksine bir durum ortaya çıktı ve 20 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusunun Süper Lig ekibi Başakşehir ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul'a geldiği anlaşıldı.

GALATASARAY SINIRINA TAKILDI, BAŞAKŞEHİR DEVREYE GİRDİ

Başakşehir'in resmen devreye girdiği Beka Beka transferine Galatasaray'ın da ilk etapta sıcak bakmasına rağmen, Sarı-Kırmızılılar'ın dolu olan 14 kişilik yabancı kontenjanı sebebiyle geri adım attığı öğrenildi.

YÖNETİM GERİ DÖNÜŞ YAPAMADI

Alexis Beka Beka'nın ilk olarak Galatasaray'a önerilmesine rağmen Sarı-Kırmızılılar'ın yabancı kontenjanın dolu olmasından ötürü oyuncunun menajerine olumlu bir geri dönüş yapamadığı, bunun üzerine ise Fransız orta saha için Başakşehir'in devreye girdiği ortaya çıktı.

ANLAŞMA YAKIN

Galatasaray'dan olumlu yanıt alamayan Beka Beka'nın Başakşehir ile yaptığı görüşmelerin ise pozitif bir şekilde ilerlediği ve 20 yaşındaki oyuncunun sezon sonuna kadar Turuncu-Lacivertli kulübün formasını giymeye yakın olduğu belirtiliyor. 

Futbola Fransız ekibi Caen'in altyapısında başlayan ve yetiştiği kulüpte A Takıma çıktıktan sonra 2021 yazında 6 milyon Euro bonservis bedeli ile Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Beka Beka, Fransa Ümit Milli Takımı formasını da giyiyor. 20 yaşında ve 1,78 boyunda olan Fransız orta saha Alexis Beka Beka geleceğin önemli yıldız adayları arasında gösteriliyor. 

(Takvim)