Bu doğrultuda bir süredir gündemde olan özellikle 3 oyuncunun transferinde büyük mesafe kat edildi.

BİRER BİRER AÇIKLANABİLİR

Kulübe yakın kaynaklar, Cedric Bakambu, Ola Solbakken ve Gedson Fernandes'in, önümüzdeki hafta itibarıyla birer birer açıklanma ihtimalinin yüksek olduğunu belirtiyor. Yönetimin, TFF transfer limitleri ve kulüp bütçesi üzerinde yoğun çalışma içerisinde olduğu ifade edildi.

BAKAMBU'DA AVANTAJLI

Golcü sorununu çözmek için Cedric Bakambu'yu bir an önce renklerine bağlamak isteyen Sarı- Kırmızılılar, Kongolu santrfora birçok talip olmasına rağmen görüşmelerde avantaj sağlamış durumda.

GERİ DÖNÜŞE SICAK

30 yaşındaki golcünün 4 yıllık Çin macerasının ardından Türkiye'ye geri dönüş fikrine sıcak bakması da Galatasaray cephesinin en önemli avantajlarından biri.

AYRILIK DA GELEBİLİR

Bakambu ile resmi imzaların atılması halinde, Muhammed veya Diagne'den birinin satılma ihtimali yüksek. Ayrıca Halil Dervişoğlu'nun bonservisini almak üzere de girişimler başlayacak.

İSTANBUL'DA PAZARLIKLAR

Norveçli sol açık Ola Solbakken'in menaceri yaklaşık 1 haftadır İstanbul'da ve kıran kırana pazarlıklar gerçekleşti. 23 yaşındaki solak yıldız, kulübü Bodo Glimt'in para kazanmak istediği oyunculardan sadece bir tanesi.

TRANSFERİ YAKIN

Solbakken'in Galatasaray'a transferi de artık çok yakın. 23 yaşındaki solak yıldız Solbakken'in transferine, hem ligde toparlanma hem Avrupa'da başarı hem de ileriye yatırım açısından çok önem veriliyor.

EŞYALARINI TOPLADI

Benfica'nın önceki akşam Porto'ya 3-1 yenildiği lig maçının da kadrosuna alınmayan Gedson Fernandes, eşyalarını topladı ve Galatasaray'dan haber bekliyor.

TERİM ÇOK İSTİYOR

Sarı-Kırmızılılar, 22 yaşındaki orta saha oyuncusunu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmaya hazır. Fatih Terim'in en çok istediği oyuncuların başında gelen Gedson'un transferi, Sarı- Kırmızılılar açısından kritik öneme sahip.

JOKER GÖZÜYLE BAKILIYOR

Eğer ara transfer döneminde gündemdeki 6 numaralardan biri alınamazsa, Gedson Fernandes'in oyun kurucu göreviyle ön liberoya geçirilmesi planlanıyor. 8 ve 10 numara olarak da oynayabilen genç futbolcuya Florya'da tam anlamıyla joker gözüyle bakılıyor. Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği Gedson Fernandes'i, 6 numara transferinin yapılamaması halinde ön liberoda kullanmak istediği öğrenildi.

(Sporx)