Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı Gökhan Özoğuz Galatasaray'a iftira attı! Yalanı ortaya çıktı

Ezeli rakipler, Cihan Çanak'ı kadrosuna katabilmek için çalışıyor. Belçika ekibi Standard Liege'de forma giyen 17 yaşındaki Türk futbolcu geleceğin çok büyük bir yıldız adayı olarak gösteriliyor.

İKİ KANATTA DA OYNUYOR

Hem Fenerbahçe hem de Galatasaraylı yetkililerin Cihan'ın transferi için şu anda yoğun görüşmeler yaptığı ifade ediliyor. Belçika U17 Milli Takımı'nın formasını giyen genç futbolcu her iki kanatta da görev yapabiliyor. Standard Liege kulübünün Cihan Çanak'ın 2024 yılında bitecek olan sözleşmesini uzatmak için teklif yaptığı da öğrenildi.

2 ASİST YAPTI

Eğer genç yıldız bu teklifi kabul etmezse Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transferdeki şansının artacağı vurgulanıyor. piyasa değeri 1.5 milyon euro olan Cihan Çanak bu sezon Belçika Ligi'nde 6 maçta 129 dakika süre aldı ve 2 asist yaparak tüm dikkatleri üzerine çekti.

TFF DE ONUN PEŞİNDE

Türkiye Futbol Federasyonu'nun da 17 yaşındaki futbolcunun Ay-Yıldızlı formayı giymesi konusunda çalışmalar yaptığı belirlendi. 1.75 boyundaki Cihan Çanak etkili sol ayağı ve müthiş sürati ile öne çıkan bir kanat oyuncusu. Bu transferle ilgili ocak ayında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği ifade ediliyor.

BELÇİKA'NIN GÜNDEMİNDE

Cihan Çanak'ın 17 yaşında olmasına rağmen ligde 2 asist yapması Belçika'da gündeme oturdu. Gazeteler genç yıldızla ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.

(Takvim)