Cimbom'a Es-Es morali... Yaptığı flaş transferler sonrası Avrupa Ligi elemesinde Östersunds hezimetini yaşayan sarı-kırmızılı takım, Eskişehirspor ile oynadığı hazırlık karşılaşmasında teselli buldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki maçın ilk yarısını son dakikada Bruno Mezenga'nın attığı golle Eskişehirspor 1-0 önde kapadı. Basına ve seyirciye kapalı karşılaşmada yeni transfer Belhanda performansıyla teknik heyeti büyülerken Cimbom'u da ateşledi. 57'nci dakikada defanstaki hatalarıyla hayal kırıklığı yaratan Maicon, golünü atarak skora denge getirdi: 1-1. Bu golden bir dakika sonra sahanın yıldızı Belhanda Aslan'ı 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca sarıkırmızılılar sahadan 2-1 galip ayrıldı.

NASIL OYNADILAR?

Mariano: Eskişehir'in attığı golde Erkan'ı sadece takip ederek müdahalede bulunmadı. Sonrasında Aslan golü yedi. Henüz hazır değil.

Donk: Geçen sezonu Real Betis'te geçiren orta saha oyuncusu formsuzdu. Forma giymesi için daha çok çalışması gerektiği mesajını verdi.

Maicon: Mariano gibi yenen golde hatalı olan tecrübeli stoper kafayla golü atıp durumu beraberliğe getirerek kendini affettirdi. Defansta daha sağlam hamleler yaparsa Aslan rahatlar.

Belhanda: Faslı yıldız, Avrupa arenasında sönük kalmasına rağmen dünkü mücadelede takıma daha ısınmış bir görüntü sergiledi. Galibiyet golünü atarak Sneijder'i aratmayacağının sinyalini verdi. Arkadaşlarıyla uyum içinde olmaya çalıştı. Maçın yıldızıydı....