Galatasaray transfer çalışmalarına erken başladı. Gelecek sezon için birçok ismi transfer listesine alan Cimbom'a sürpriz bir teklif geldi. Virüs salgınının ardından tüm kulüpler bütçelerini kısarken bu durum Arap takımlarına da yansıdı. Artık yüksek bonservisler ödemek yerine ihtiyaç duydukları alana göre takas önerileriyle kapıyı çalışmaya başladılar. 

BELHANDA'YI ÇOK İSTİYORLAR

Suudi Arabistan kulübü Al Nasr da Younes Belhanda'ya göz koydu. Hamdallah ve Amrabat'ın yer aldığı hücum hattını Faslı oyuncu ile zenginleştirmeyi planlıyor. Tabii Galatasaray'dan kiraladığı ve performansından memnun olduğu Maicon'u da korumak istiyor. Bunun için bir takas planı hazırlandığı bildirildi.

MAICON + BELHANDA = MUSA + PARA

Nijeryalı sol kanat oyuncusu Ahmed Musa'ya öneren Araplar, karşılık olarak Maicon'un bonservisi ile beraber Belhanda'yı istedi. Galatasaray'ın iki oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak için bu takasa sıcak baktığı ancak yine de iki oyuncu için üste para istemeyi düşündüğü öğrenildi.

BELHANDA'NIN GÖRÜŞÜ ALINACAK

Younes Belhanda ve Maicon'la devam etmek istemeyen sarı-kırmızılıların, teklifi detaylandırmak için Al Nasr kulübü yetkilileriyle görüşmeye devam edeceği bildirildi. Bu sürede bir yıl daha anlaşması bulunan Belhanda'nın da görüşü alınacak.

TERİM'İN GÖZDESİ

Ahmet Musa'nın forvette ve kanatlarda forma giymesi teknik direktör Fatih Terim'i etkileyen özellikleri arasında... Tecrübeli hoca, 27 yaşındaki futbolcuyu daha önce de istemiş ancak yüksek maliyeti nedeniyle transfer gerçeklememişti.

41 MİLYON EURO ÖDEDİLER

Musa geçmişindeki yüksek bonservis bedelleriyle dikkat çekiyor. CSKA, 5 milyon Euro'ya aldığı oyuncuyu, 19.5 milyon Euro'ya Leicester'a satmıştı. İngilizler de bir miktar zarar etse de Al Nasr'a 16.5 milyon Euro'ya vermişti.