Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Sarı kırmızılı takımda Porto maçının ardından sergilediği tavırlarla eleştirilen Younes Belhanda için sert bir yorum daha geldi. Spor yorumcusu Serhat Ulueren, "Fatih Terim, Belhanda'yı cezalandırıp kulübede oturtması daha şık olurdu." dedi.

"ŞIMARIK VE KÜSTAH BELHANDA"
Vatan Gazetesi'nde değerlendirmelerde bulunan Serhat Ulueren şunları söyledi:

"Şimdi herkes Fatih Terim'in Donk ve Maicon'u çift forvet oynatarak maçı G.Saray'a kazandırdığını söyleyebilir, yazabilir. Bence doğru bir tespit değil. Zaten G.Saray'ın 87 dakika gol bulamaması başlı başına irdelenmesi gereken bir konu. Rakip Antalya'nın bırakın gol atmayı golü düşünecek bir zihin yapısı yok. Terim'in daha çok risk alıp Sinan'ı forvet, Feghouli'yi de ilk 11'de başlatmasını beklerdim. Şımarık ve küstah bir yapısını Portekiz'de açıkça ortaya koyan Belhanda'yı cezalandırıp kulübede oturtması daha şık olurdu. 

Ayrıca Onyekuru ve Rodrigues bir arada oynamamalı. Rodrigues gerçek yeri sol kanatta oynamalı, Onyekuru da maçın gidişatına göre sonradan dahil olmalı. Elbette Terim takımını daha iyi biliyor ve bu oyuncularla her dakika beraber. G.Saray bu kadar baskıya rağmen golü 87'de bulabiliyorsa bu iş de bir gariplik var demektir. Demek ki bir yerlerde tıkanma var."