Belhanda ve Onyekuru'nun tavırları adeta maçın önüne geçti...

ONYEKURU'DAN "AĞLAMA" SEVİNCİ

Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı... Abdürrahim Albayrak paylaşılmıyor! 3 ayrı teklif aldı...

Adana Demirsporlu Henry Onyekuru, Fenerbahçe ağlarına golünü attıktan sonra yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti.Nijeryalı oyuncu maçın 64. dakikasında Fenerbahçe ağlarını havalandırarak skoru 3-2'ye taşıdı. Golünü attıktan sonra ise Onyekuru, tribünlere doğru 'ağlama' hareketiyle sevincini gerçekleştirdi. Onyekuru, Galatasaray'da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe ağlarına gol attıktan sonra aynı sevinci yapmış ve Fenerbahçe taraftarının tepkilerini üzerine çekmişti.

BELHANDA'NIN 4 İŞARETİ

Mücadelenin 59. dakikasında korner kullanmak için köşeye gelen eski Galatasaraylı Younes Belhanda, Fenerbahçe tribünlerine eliyle '4' işareti yaptı. Bu hareketin ardından tribünlerden büyük tepki geldi. Sosyal medyada da Younes Belhanda'nın bu işareti gecenin en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Öte yandan Fenerbahçe kalesine penaltıdan golünü atan Belhanda, Süper Lig kariyerinde ilk kez üst üste üç maçta gol atmayı başardı.

MERT HAKAN'LA KARŞILAŞTI

Devre arasında takımlar soyunma odasına giderken Mert Hakan'la karşılaşan Younes Belhanda: "4. yıldızın nerede? Göremiyorum." dedi. Fenerbahçeli futbolcu, Onyekuru'nun bu sorusuna gülerek cevap verdi.

STAMBAOULİ: "SADECE TÜRKİYE'DE GÖRDÜM"

Adana Demirsporlu Benjamin Stambouli, Fenerbahçe'ye deplasmanda mağlup oldukları karşılaşmanın ardından konuştu.Stambouli maçın sonuna kadar vazgeçmeden çabaladıklarını belirtti ve Türkiye'de kariyerinde yaşamadığı şeyleri yaşadığını söyleyerek "Bugün öncelikle Adana Demirspor'un nasıl bir takım olduğunu gösterdik. Pes etmedik, vazgeçmedik geri de gelmek istedik ama bu şekilde sonuçlandı. Türkiye'de kariyerimde yaşamadığım şeyleri yaşıyorum. Bundan sonra yapmamız gereken saha dışında da güçlü olmamız gerekiyor. Bu şekilde iyi bir sezon geçirecektir Adana Demirspor." açıklamasını yaptı.

Taraftarlarına da seslenen Stambouli, "Adana Demirspor taraftarlarına şunu söylemek istiyorum. Giresun'da bizimle beraberlerdi, bugün de tam kapasite doldurmuşlardı bize ait olan bölümü. Onlar için savaşmaya devam edeceğimizi söyleyebilirim." diyerek açıklamalarını tamamladı.|

SELAHATTİN BAKİ: "ONYEKURU TAHRİK ETTİ"

Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki, maç sonu yaptığı açıklamada:

"Bugün Onyekuru maçın belli bir noktasından itibaren, soyunma odasına girene kadar Fenerbahçe taraftarını tahrik etmeye çalıştı. Bunu önce Adana Demirspor camiasının, sonra da spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum." dedi.

(GsGazete)