Younes Belhanda'ya alternatif arayan Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. 

Fiorentina'da forma giyen 19 yaşındaki Gica Hagi'nin oğlu İanis, G.Saray'a önerildi. Genç adayın en büyük özelliği ise İstanbul'da doğduğu için Türk pasaportunun olması... İanis'in diğer talibi ise Seri B'den Pescara...

Hagi, oğlu Ianis hakkında konuşurken ''Aradan bir buçuk sene geçti. Fiorentina, onu oynatmak için transfer ettiğini söylemişti ancak şu an durum ortada. Ianis'in neden oynamadığını bilmiyorum. Fiorentina'yı bu konuyla ilgili değerlendirmeyeceğim. Ancak onun için bir çözüm arıyorum. Oynayabileceği, ilk 14 isim içinde olabileceği bir kulüp arıyoruz. Oynamaya ihtiyacı var. Fiorentina'da bu konuda aynı görüşte. Gönlümüz Serie A'dan bir takımdan yana olsa da Serie B takımlarından gelecek teklifleri de devre dışı bırakmayacağız.  Belki bir gün benim takımımda da oynar. Umarım oğlum bir gün Türkiye'de de oynar. Her kulüp olabilir Türkiye'de, Türkiye'yi seviyor. Çok iyi bir kariyere sahip olacak" diye konuştu.'' ifadelerini kullandı.

Viitorul'den Fiorentina'ya 2016 yılında transfer olan Ianis Hagi, "Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. İyi çalışıyorum ve çok ilerleme kaydettim. Daha çok oynayacağımı umuyordum ama olmadı" ifadelerini kullandı.