Galatasaray'da son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan Younes Belhanda'ya Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli'nin talip olduğu yazıldı.

Galatasaray Younes Belhanda'yı satacak mı?

Arap basınında Koorapres'te çıkan haberde Younes Belhanda'nın Trabzonspor maçında yaptığı hareket nedeniyle 3 maç ceza aldığını ve Galatasaraylı taraftarların oyuncuya büyük tepki gösterdiğini de yazarken, transfer dönemi hala açıkken Al Ahli'nin bu transferi yapmak istediğine değinildi.

Galatasaray ile Al Ahli arasındaki müzakerelerin sürdüğüne ve transferin gerçekleşmesinin yakın olduğuna değinilen haberde Younes Belhanda için 6 milyon euro bonservis bedeli teklif edildiği yazıldı.
 
Galatasaray Haber: Fatih Terim, Younes Belhanda'ya ceza verdi mi?

Öte yandan FutbolArena'nın edindiği bilgilere göre, Trabzonspor maçında rakibine yaptığı sert faul sonrasında tepkileri üzerine çeken ve TFF'den 3 maç ceza alan Belhanda'ya Galatasaray Kulübü esktra bir para cezası kesmeyecek. Fatih Terim'in oyuncusu ile konuşarak "Artık bu son olsun. Bir daha takımını yalnız bırakmanı istemiyorum" diyerek yaptığı uyarı, sert konuşmanın ardından Galatasaray yönetimine para cezası verilmesi için bir talepte bulunmadığı öğrenildi.
''BU SON OLSUN''

Galatasaray yönetimi ile teknik heyetin Belhanda'ya para cezası verilmesi konusunda bir görüşme yapmadığı öğrenildi. Terim'in ciddi şekilde uyardığı ve ‘Bu son olsun' ifadesini kullandığı Younes Belhanda'ya para cezası verilmeyeceği belirtildi.