Turan'ın "Galatasaray'a imza attığında ne hissetin?" sorusuna Belhanda şu yanıtı verdi: “Galatasaray'a imza attığım an çok doğaüstü bir andı. Havalimanına geldiğimde böyle bir karşılamaya hazır değildim. Taraftarların kulüp üzerindeki etkilerine hazır değildim aslında. Havalimanına geldiğimde beni karşılamaya gelen binlerce taraftar vardı ve böylesi büyük bir ilgiyi beklemiyordu. O an ben ve ailem için unutulmazdı. Galatasaray ile bir gün yollarımız ayrılsa da bana yapılan bu karşılamayı asla unutmayacağım. Bu an kalbime kazındı ve tüm hayatım boyunca bunu kalbimde hissedeceğim.”

Arda Turan'a övgü: Ona her çaman saygı göstereceğim

Belhanda, Arda Turan’la ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ben Arda'yı çok seviyorum. Benim ağabeyim gibi. Bize her zaman doğru tavsiyeler verir ve hep neşelidir. Kaptana hep ihtiyacımız var. Küçük bir kelimeyle bize güven aşılar.İyi hissetmediğiniz anlarda yanınıza gelir, sizinle konuşur. Sen en iyisisin der. Bir ağabeyinin kardeşine yaptığı gibi bize tavsiyelerde bulunur. Ona her zaman ağabeyim gibi saygı göstereceğim. Ardayı çok seviyorum. Verdiği tavsiyeler için ona teşekkür ediyorum. Sonuna kadar birlikteyiz.”

10 numara sorumluluğu

Belhanda, 10 numaralı formayı giymesiyle ilgili soruyu da şöyle yanıtladı: “Galatasaray'da geçirdiğim senelerle birlikte sorumluluğu öğrendim. Galatasaray'da 10 numaranın ne kadar önemli olduğunu öğrendim. 10 numaralı formam benim için seçilmesi gereken herhangi bir numaradan ibaretti. Ama burada 10 numaranın çok önemli bir rolü var. Zamanla bu sorumluluğu taşımayı öğrendim. Ve takım için elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum.”

(Ajansspor)