William D’Avila ile Belhanda’nın ana gündem maddesi Younes Belhanda’ydı. Fransız menajer sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Faslı oyuncuya başta Fransa olmak üzere pek çok ülkeden teklif olduğunu iddia etti. Eğer Ocak ayının ilk yarısında sözleşme yenilemezlerse, oyuncusunun da kariyerini düşünerek görüşmeler yapmaya başlayacağını söyledi. Böyle bir durumda Belhanda kendisine gelen teklifleri düşünürken konsantrasyon kaybı yaşayabileceğinden bahsetti.

Belhanda’yı kaybetmeleri durumunda aynı kalibrede bir 10 numara bulmak için en azından 15-20 milyon euro’luk bir bütçe hazırlamaları gerektiğinden bahseden D’Avila, oyuncusunun fedakarlık yapmaya hazır olduğunu söyledi. İmzalamadığı yüzde 15’lik indirim feragatnamesini önüne getirilecek yeni sözleşmede kabul etmeye hazır olduğunu anlattı. Başkan Cengiz ise Bankalar Birliği ile yapılan anlaşmaya atıfa bulunarak, “Artık eski sözleşmeler yok. Bizim şartlarımızda kendisine bir teklif sunacağız. İsterse kalır. İstemezse gider” dedi.

Belhanda'dan sözleşme cevabı

Galatasaray'ın Faslı futboolcusu Belhanda, kariyerine Galatasaray'da devam etmek istediğini dile getirdi.  

Galatasaray'da kalmayı çok istediğini vurgulayan Belhanda, "Henüz sezon bitmedi. Galatasaray'da kalmayı çok istiyorum ama bu sadece benim karar verebileceğim bir şey değil" dedi.

(Fotospor)