Süper Lig’de Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi maçın yankıları sürerken, Radyospor canlı yayınına katılan Galatasaray Genel Sekreteri Adnan Nas, ortamı yumuşatacak açıklamalar yaptı.

Emre Belözoğlu’nun Galatasaray altyapısında yetişmiş bir futbolcu olduğunu söyleyen Nas “Saha içerisinde ne oluyor; anlamıyorum, ama kendini kontrol edemediği söyleniyor. Halbuki saha dışında son derece efendi bir çocuk. Melo da sahada biraz agresif galiba. Spor açısından bu gerginlikler doğru değildir. Ama bunun tek suçlusu Ali ya da Veli’dir demek doğru değil. Bunlar 25-30 yaş arasında çocuklar. Olabilir” şeklinde konuştu.

Nas, Roberto Mancini ve Selçuk İnan arasında yaşananlar ile ilgili olarak “Bu konuda başkalarının ahkam kesmesine gerek yok. Futbolcuyla teknik direktörümüz arasında bir konudur. Onlar çözecektir. Başkalarının ahkâm kesmesine gerek yok. Zannetmiyorum bir şey olduğunu. Hem Mancini hem de Selçuk bizim için değerli elemanlar” dedi.

Galatasaray’ın ceza alacağı şeklindeki yorumlara da değinen “Öyle deniyor. Ama yazık olur. Galatasaray en centilmen taraftar. Performansıyla bunu kanıtladı. Ama ben bir şey duymadım. Bir takım gürültüler oldu; ama ben bir şey duymadım. Bir yaşa Fenerbahçe diyorlar diye hatırlıyorum. Bakacağız” açıklamasını yaptı.

Nas, Mancini’nin de kendisini ispatlamış bir teknik direktör olduğunu ve Galatasaray’da kalacağını söyledi.