Çerçeve programına konuk olan Arda, milli takım ile ilgili hayalini de açıkladı.

Estonya karşılaşmasını değerlendiren Arda, "İlk olarak en önemli maç bizim için Estonya. Bu maçta kayıp yaşarsak hiçbir şeyin anlamı yok. Biz kendi işimize bakmalıyız. Macaristan'nın da Hollanda karşısında kazanacağını tahmin etmiyorum ama futbol bu herşey olabilir" şeklinde konuştu.

ARDA HAYALİNİ AÇIKLADI 

Her gece yatağa yattığında Brezilya'yı hayal ettiğini söyleyen başarılı yıldız, "Ne kadar ufak ve zor bir hayal olsa da bunun hayali ile yaşıyorum. İçimde bir umut var. Estonya ve Hollanda'yı yendiğimizde play-off'lara kalacağımızı düşünüyorum. Play-off'a kaldığımızda şansları %50'ye getirceğiz. Brezilya hayali ile yaşıyorum" dedi.

"TERİM BİR LİDER"

Fatih hocanın takımın başında olmasının çok önemli olduğunu söyleyen Arda, "Hayalimi heyecanlandıran, o hayale bizi inandıran bir lider. Umarım hep beraber Brezilya'ya gideriz" diye konuştu.

"BEN G.SARAY'I SATIP GİTMİŞ OLSAM..."

Atletico Madrid'le sözleşme yenileyen ve İspanya'da mutlu olduğunu söyleyen yıldız futbolcu, Galatasaray'dan ayrılış sürecinde yaşananları da anlattı. "Ben Galatasaray'ı satıp gitmiş olsam, beni bir daha geri isterler mi?” diyen Arda, “Fatih Terim, benim suratıma bakar mı? fikir ayrılıkları olabilir ancak Fatih hocamla aramda asla kırgınlık olmadı. Galatasaray taraftarının hepsi beni sevsin diye uğraştım ama öyle birşey yokmuş. Fatih Terim'i bile sevmeyen insanlar var" dedi.

Türkiye'nin büyük organizasyonlara adaylığıyla ilgili de konuşan milli oyuncu, UEFA'nın 2020 Avrupa Şampiyonası'nı vermemesini üzüntüyle karşıladığını söyledi.