Portekizli futbolcu kulübü Benfica'ya geri döndü. Fatih Terim'in Galatasaray'daki geleceği belirsizliğini korurken Gedson Fernandes konusunda Benfica ile görüşmeler sürüyor. Portekiz kulübü Gedson Fernandes ile ilgili flaş bir karar aldı. Gedson Fernandes, 6 ay forma giydiği Galatasaray'da iz bırakarak kulübü Benfica'ya geri döndü.

Jose Mourinho’nun beğendiği futbolcular arasında yer alan ve deneyimli teknik adam tarafından Tottenham’a kiralık olarak alınmasına karşın fazla forma şansı bulamayınca Galatasaray’ın yolunu tutan Gedson’un önümüzdeki sezon Benfica kadrosunda yer bulması bekleniyor.

Portekiz ekibinin bu yüzden kiralık olarak oyuncuyu göndermeye soğuk baktığı, ancak çok cazip bir teklif durumunda bonservisiyle vermeye açık olduğu belirtildi.

Böyle bir teklif gelmemesi durumunda futbolcunun gelecek sezon, 2023’e kadar sözleşmeyle bağlı olduğu takımına katkı sağlamaya çalışacağı ifade edildi. Gedson Fernandes, Galatasaray’da 18 maçta oynamış, 1 gol atarken 3 de asist yapmıştı.

Gedson Fernandes, Portekiz Milli Takımı'nın aday kadrosuna davet edilmedi. Genç yıldız çalışmalarını bireysel olarak sürdürüyor. Yıldız futbolcunun Transfermarkt'taki değeri 12.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

(Fanatik)