Maçı değerlendiren Drogba, “Topa sahip olduk ama topa sahip olmak maçı kazanmaya yetmiyor. Çok hata yaptık. Bu hataları yapmasaydık bir umudumuz olabilirdi. İlk maçta asıl hatayı yaptık. O maçta o golü yemeseydik bu maç daha farklı olabilirdi. Burada da çok iyi oynayamadık. Takım çok genç, umarım gelecek sezon farklı olur." dedi.

Takımdaki geleceğiyle ilgili sorulan soruya Drogba, “Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu takım oyunu. Ben önemli değilim, önemli olan takım, taraftarla ve kulüp. Beni unutun sadece bugünkü sonuç önemli." şeklinde cevap verdi.

Ciddi bir deplasman problemlerinin olduğunun altını çizen tecrübeli golcü, "Deplasmanda maalesef kazanamıyoruz ki bu bizim sezonumuzu da özetliyor. Elimizden geleni yapmamıza rağmen bu değişmiyor. Ben teknik direktör değilim ama bir şeyleri değiştirmemiz gerekiyor belki de. Önemli olan gol atmaktı, gol atmak istedim, sonuna kadar savaşmaya çalıştım. Bu bir takım sporu ve bu nedenle ben ileride yalnızmışım değilmişim bunu konuşmak istemiyorum.” ifadelerini kullandı.