Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nu başkanlığa ikna etmeye çalıştıklarını söylemişti

Geride bıraktığımız haftalarda bir açıklama yapan İnan Kıraç, yeni başkan adayı aradıklarını belirterek Divan Başkanı Eşref Hamamcıoğlu’nu ikna etmeye çalıştıklarını belirtmişti.

"Kimse liselileri yok saymaya kalkmasın, sonuçlarına katlanır" demişti

“Bak son bir şey söyleyeyim; hiç kimse Galatasaray Liselileri küçük görmesin. Yok saymaya da kalkmasın. Aksi halde bunun sonuçlarına katlanır” diyerek genel kurulda yaşanacakları da adeta işaret etmişti.

İnan Kıraç'tan ibra konusunda yeni açıklama geldi

Mustafa Cengiz’in ibra edilmemesinin ardından İnan Kıraç’a görüşlerini açıkladı. Akşam Gazetesi’ne konuşan Kıraç, flaş sözler söyledi.  İnan Kıraç’ın ibra konusunda yaptığı açıklamalar şu şekilde;

İnan Kıraç: "Galatasaray bu dertleri de aşar"

Samimi olarak söylüyorum, Galatasaray büyük bir camiadır ve bu dertleri de aşar. Ben genel kurulu takip etmedim. Bu sabah (dün) öğrendim ve çok üzüldüm.

"İbra olmama olayını doğru bulmuyorum"

Mustafa Cengiz yönetiminin idari yönden ibra olmama olayını doğru bulmuyorum. Şampiyonluk yolundayken bu ibra olmama olayı yanlış olmuştur.

"Önceliğim mektepli-mektepsiz kavgasını bitirmektir"

Benim önceliğim Galatasaray’da ‘mektepli-mektepsiz’ kavgasını bir önce bitirmektir. Bu kavga hem mekteplilere hem de mektepsizlere zarar verir” yorumunda bulundu.

"Galatasaray'ı bölmek isteyenler olabilir"

Yani bu kavga, Galatasaray’a zarar verir. Galatasaray’ı bölmek isteyenler olabilir. Ama Galatasaray bir bütündür. Bir bütün olduğumuzda başarılar gelmiştir.

"Bu sorun bir an önce çözülmeli"

Galatasaray’ın bölünmesine izin verilmemelidir. Mektepli-mektepsiz kavgası, 139 üyenin, üye olmamasıyla başladı. Bu sorun bir an önce çözülmeli. Galatasaray daha önce de büyük sıkıntılar yaşamıştır. Ancak ben ne olursa olsun, bunların aşılacağını düşünüyorum.

Ajansspor