Teknik direktör Fatih Terim, salgın döneminde kulüplerin büyük krizlere girdiğini, satılmayan denen futbolcuların satılıp, alınamayacak denen futbolcuların alınacağını, büyük fırsatlar yakalanabileceğini, Benjamin Tetteh'in de çok uygun fiyata kapatabileceklerini söylediği belirtiliyor.

daha önce de Galatasaray’ın gündemine gelen Ganalı oyuncu için Sparta Prag’ın kapısı bir kez daha çalındı. Fiyat istendi. Bir yandan Adolfo Gaich diğer yanda da Luis Suarez isimlerinin konuşulduğu Galatasaray’da Fatih Terim, Falcao kalsa da gitse de bir forvet hattına bir takviye daha istiyor. Kulübü Sparta Prag’ın bu sezon 6 gol ve 4 asist yapan Tetteh’i Galatasaray’a bu kez verebileceği fiyatların da çok çılgın olmayacağı tahmin ediliyor.

Fatih Terim: Bu sene herşey olabilir

Teknik direktör Fatih Terim, kurmaylarıyla yaptığı transfer toplantısında önemli uyarılarda bulundu. Tecrübeli hoca, salgın nedeniyle kulüplerin büyük krizlere girdiğini ve her takımın büyük revizyonlardan geçebileceğini söyledi. Terim, bu süreçte beklenmedik fırsatların gelebileceğini, büyük yıldızların değerinin çok altında transfer edilebileceğini, çünkü uçuk rakam döneminin kapandığını söylediği belirtiliyor.

Fotospor