Berkan Kutlu ve Taylan Antalyalı'dan beklenen katkıyı göremeyen Süper Lig devinin gündemine sürpriz bir ismi aldığı öğrenildi.

BERKAY ÖZCAN HAMLESİ

Radyospor'un haberine göre; Galatasaray'ın gündemine gelen son oyuncu Berkay Özcan oldu. Sarı-kırmızılıların, bu transfer için görüşmelere başladığı öğrenildi. 24 yaşındaki oyuncu için Galatasaray'ın Başakşehir'e sunduğu transfer teklifi netlik kazandı.

EMRE KILINÇ ÖNERİLDİ

Galatasaray'da kurmayların Berkay Özcan'a karşılık Medipol Başakşehir'e Emre Kılınç'ı önerdiği belirtildi. Okan Buruk'un takım içerisindeki yerli oyuncu kalitesini artırmak için eski öğrencisini Galatasaray'a transfer etmek istediği kaydedildi. Sarı-kırmızılılar ile Başakşehir arasındaki görüşmelerde ciddi mesafe kat edildiği vurgulandı.

OKAN BURUK'LA ŞAMPİYONLUK

Berkay Özcan'ı Başakşehir'e transfer eden ismin Okan Buruk olması transferde bir avantaj olarak gösterildi. 24 yaşındaki orta saha, tecrübeli çalıştırıcının öğrencisi olarak Süper Lig'de bir şampiyonluk yaşadı. Berkay Özcan'ın güncel piyasa değeri 4 milyon euro olarak gösteriliyor. 24 yaşındaki oyuncunun Başakşehir'le olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek.

4 GOLE KATKI

Emre Belözoğlu yönetimindeki Medipol Başakşehir'de geçtiğimiz sezon en fazla forma giyen oyuncular arasında Berkay Özcan da yer aldı. 24 yaşındaki futbolcu 36 müsabakada şans buldu. Berkay Özcan bu maçlarda 3 gol ve 1 asist üretti.

Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın ritmini bozdular!" Levent Tüzemen: "Galatasaray'ın ritmini bozdular!"

(Radyospor)