Fenerbahçe’yi NEF Park’ta galibiyete ulaştıran isimlerin başında gelen Berke Özer’in COVID-19’lu olduğu ancak teste sokulmadığı ortaya çıktı.

Berke, Cuma ve Cumartesi günleri idmana çıkmadı. İki gün boyunca genç kaleciye serum tedavisi uygulandı. Bu süreçte ateşi birkaç kez 39 derecenin üzerine çıktı.

19 SAAT UYUTULDU

Maça yetiştirilmek için Vitor Pereira’nın Portekiz’den getirdiği doktor Angelo tarafından uyutuldu. Genç kaleci Angelo’nun verdiği ilaçlarla Cuma günü 19 saat boyunca uyudu.

MAÇTAN SONRA NE DEDİ?

Berke Özer, maç sonrası yaptığı açıklamada “Benim için mucize gibi bu atmosferde bu sahada olabilmek. Birazcık duygusalım. Takım arkadaşlarımıza, hocamıza, başkanımıza, taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yürüyüşümüze herkes şahitlik edecek” ifadelerini kullandı.

Çok ihtiyacı olan bir galibiyet aldıklarını belirten Berke Özer “Doktorlarımıza teşekkür ediyorum. Günde 2 serum yedim. Çok ateşli hastaydım. 1 gün antrenmanla maça çıktım. Her şartta bu maça çıkardım. Ben 21 senedir her Fenerbahçe maçında bu kaleyi koruyordum zaten” dedi.

(Fotospor)