İspanya La Liga takımlarından Malaga'nın Nordin Amrabat konusundaki ısrarı sürüyor. Faslı oyuncuyu önümüzdeki sezon da kadrosunda tutmak istediğini ifade eden Bern Schuster konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sporx'te yer alan habere göre; Nordin Amrabat'ı transfer etmek istediklerini ve konu hakkında da Galatasaray ile görüşmeler yaptıklarını ifade eden Schuster, "Amrabat ile yaptığımız görüşmelerde kendisi burada kalmak istediğini belirtti. Şu anda görüşmeler sürüyor ve büyük bir ihtimalle süreç, bizim istediğimiz şekilde sonlanacak" dedi.

AMRABAT, "GALATASARAY" DEMİŞTİ!

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında İstanbul'a dönmek istediğini belirten Amrabat ise, "Malaga'nın satın alma opsiyonu yok, ancak şu anda kadar 2 kere İstanbul'a gittiler ve görüşmeler yaptılar. Ben şu anda kesinlikle dönmek istiyorum. Burada Malaga'nın yanı sıra başka İspanyol takımlarından da ilgi var, ancak ben tamamıyla Galatasaray'a geri dönmeye odaklanmış durumdayım" diye konuşmuştu.

Malaga'ya gittikten sonra küllerinden doğan 27 yaşındaki oyuncu, sahaya çıktığı 13 mücadelede 2 gol ve 5 asistlik bir performans sergiledi.