Gündemdeki isim: Alex Teixeira...

G.SARAY TEIXEIRA İÇİN DEVREDE

Çin’den ayrıldıktan sonra boşa çıkan 31 yaşındaki futbolcu, bir süredir Beşiktaş’la görüşme halindeydi. Ancak Siyah- Beyazlılar’ın yıllık ücret ve imza parası teklifi, Sambacı cephesinden kabul görmedi. Fanatik Gazetesi'nden Metin Karabaş'ın haberine göre; Galatasaray’da başkanlık seçimini kazanır kazanmaz Alex Teixeira transferi için devreye giren Burak Elmas’ın hamlesi ise işin rengini bir anda değiştirdi.

TALEPLERİ KARŞILAMAYA HAZIR

Sarı-Kırmızılı kulüp, tecrübeli futbolcunun tüm taleplerini karşılamaya hazır olduğunu menajerine iletti. Şu sıralarda iki kulüp de oyuncuyla görüşmelerini sürdürüyor. Bu transfer kapışmasından hangi tarafın galip çıkacağı ise çok kısa bir süre içinde belli olacak.

TEIXEIRA NE KADAR İSTİYOR?

Gelen iddialara göre Alex Teixeira, 3 yıllık sözleşmeyle birlikte yıllık 3 milyon euro talep ediyor. Bunun yanında 2 milyon euro seviyesinde imza parası, şampiyonluk ve şampiyonluk bonuslarının sözleşmeye eklenmesini istiyor.

ALEX TEIXEIRA'NIN PERFORMANSI

Son olarak Çin'de Jiangsu FC forması giyen Alex Teixeira Santos, 2016'dan bu yana forma giydiği Çin ekibinde 153 maçta 73 gol ve 43 asistle oynadı. Shakhtar Donetsk'ten 50 milyon euroya alınan yıldız futbolcunun şu anda sözleşmesi elinde bulunuyor. 6 yıllık Shakhtar Donetsk performansıyla sürpriz bir şekilde Çin'e giden hücum oyuncusu bu kez Avrupa'da yeni bir sayfa açmanın planlarını yapıyor.

(Sporx)