Beşiktaş'ı pazar günü evinde ağırlayacak olan Galatasaray'ın dün gerçekleşen antrenmanında Adem Büyük'ün sakatlanması can sıktı.Habertürk Spor'ün haberine göre; Sivas maçında sonradan oyuna aldığı Adem'in yerine forvette yedek kuvvet olarak Andone'yi esame listesine yazacak olan Terim'in 2 yabancı oyuncusunu da sınır nedeniyle tribüne çıkarması gerekecek.

Son maçta Jesse ve Andone'yi tribüne yollayan Terim'in Andone yerine Linnes'i derbi kadrosuna yazdırmayacağı öğrenildi.

Adem'e büyük övgü

Sezon başında kadro kulübeyi ve takımı genişletmek için transfer edilen Adem Büyük, gösterdiği performansla beraber sarı-kırmızılı takımda vazgeçilmez isim oldu. Falcao ve Andone'nin sakatlığından sonra düzenli forma şansı bulan deneyimli futbolcu, son 3 lig maçında 4 gol attı. Ziraat Türkiye Kupası'nda Aytemiz Alanyaspor karşısında da 2 gol atarak tribünleri coşturdu.

Adem Büyük bu sezon sarı-kırmızılı takımda Süper Lig'de 5 gollük katkı sağladı. Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 kez gol sevinci yaşayan Büyük, Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın attığı tek golü filelere gönderen isim olmuştu.

ADEM'E BÜYÜK ÖVGÜ!

Adem Büyük'ün hırsı ve performansından memnun olan sarı-kırmızılı taraftarlar, sosyal medyayı salladı. "Alındığında tepki göstermiştik ama şimdi ona bir özür borçluyuz" yorumları yapıldı.