Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş-Borussia Dortmund maçını İspanyol hakem Mateu Lahoz yönetecek. Bu akşam TSİ 19.45'te başlayacak karşılaşma dijital yayın platformu Exxen'den naklen yayınlanacak. 

CBC SPORT MAÇI NAKLEN VERECEK

Azerbaycan kanalı CBC Sport'tan Beşiktaş maçını naklen ve canlı olarak izleyebilirsiniz.

İnternetten izlemek için tıklayın

UYDUDAN NASIL İZLENİR?

İlk Adım

CBC Sport’u izlemek isteyenler, ilk olarak çanak antenlerinde bulunan mevcut Türksat LNB’sinin sağ bitişiğine ikinci LNB’yi yerleştirmek zorunda. Plastik bant veya “Multi Feed” adı verilen aparatla, bu işlemi yapabilirsiniz.

İkinci Adım

LNB’yi sabitleştirdikten sonra, her iki LNB’den gelen kabloları kısaltmanız gerekiyor. Daha sonrasında da, bu iki kabloyu DISEQC ile birleştirerek tek kablo çıkışı yapmak zorundasınız. Bu çıkışı uydu alıcınıza bağlayabilirsiniz. Kablonun kaymaması için, bu kabloyu sarmanızı tavsiye ediyoruz. 

Üçüncü Adım

Uydu alıcınızın menü, uydu ekle bölümünden ismi çok önemli olmamakla birlikte, Azersat46 ekleyip, bu uydu için Anten/DISEQC ayarlarından DISEQC’nin kaç numaralı girişine bağladığınızı kumandadan seçiniz.

Son Adım

CBC Sport’un frekansınızı manuel olarak girip, taratmanız gerekiyor. 11135 H 27500 şeklinde giriş yaptıktan sonra, bazı durumlarda BISS şifresi isteyebiliyor. Birçok arama motoru üzerinden bu şifreyi bulabilir ve yayınları sorunsuz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Vodafone Park’ta 20 bin taraftar

Siyah-Beyazlılar’ın Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bu akşam Borussia Dortmund’u Vodafone Park’ta ağırlayacağı karşılaşma öncesinde taraftar görevini yaptı. 175 TL ile 1600 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunulan yaklaşık 18 bin biletin tamamının satıldığı öğrenildi. Pandemi koşulları sebebiyle 41 bin 903 kişilik stadyumun sadece yarısını aktive edebilen yönetim, bu sezon ilk kez bir maçta tüm biletlerin satıldığını açıkladı. 18 bin bilete ek olarak localar ve davetliler de eklendiğinde bu akşam Vodafone Park’ta 20 bin civarında futbolseverin olması bekleniyor. Vodafone Park’ın yarı kapasitesinin satışa açılmasına rağmen Beşiktaş’ın bilet satışlarından yaklaşık 10 milyon TL’yi kasasına koyduğu belirtildi.

Dortmund 6 eksikle geldi

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bugün Beşiktaş ile karşılaşacak Almanya’nın Borussia Dortmund takımı, dün İstanbul’a geldi. Almanya’nın Dortmund kentinden kalkan özel uçakla İstanbul Havalimanı’na gelen kafile, buradan konaklayacağı otele geçti. Dortmund’da Emre Can, Reyna, Thorgan Hazard, Zagadou, Schulz ve Schmelzer, kadroda yer almadı. Öte yandan Dortmund’un sosyal medya hesabından “Merhaba Beşiktaş” mesajı paylaşıldı. Beşiktaş da bu mesaja, Almanca “Hoş geldiniz” şeklinde karşılık verdi.

Kaynak: GsGazete