Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan ve ideal kadrosunu oluşturmakta zorlanan Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde gruptaki ilk galibiyetini Sporting Lizbon karşısına almak istiyor.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı ne zaman?

19 Ekim 2021 Salı akşamında Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş Sporting Lizbon maçı saat 19.45’ten itibaren EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak. Spor severler ayrıca Beşiktaş Sporting Lizbon maçını şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından da canlı olarak takip edebilecek.

Beşiktaş Sporting Lizbon maçı şifresiz hangi kanalda?

Beşiktaş Sporting Lizbon maçını futbol severler 19 Ekim 2021 Salı akşamında saat 19.45’ten itibaren şifresiz olarak CBC Sport ekranlarından canlı izleyebilecekler.

Beşiktaş  Lizbon maçı CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

EXXEN nasıl izlenir?

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi gibi oldukça heyecanlı geçen maçların yayın hakkını elinde bulunduran Exxen paket fiyatları mercek altında.

Bunun için öncelikle exxen.com sitesine giriş yapın. Ana sayfada gördüğünüz "Adı Soyadı" ve "E-Posta Adresi" alanlarına bilgilerinizi yazın.

Sonraki aşamada karşınıza gelen kısımlara şifre ve telefon numarası girin. Ardından üyelik sözleşmesini de kabul edin ve "Devam Et" butonuna tıklayın.

Sonraki aşamada "EXXENSPOR" üyelik başlığı altında bulunan "İncele" butonuna tıklayın.

EXXEN hangi Smart TV’lerde var?

Exxen'i Samsung, LG, Vestel, Arçelik, Beko, Grundig, Sunny, Regal, Toshiba, Altus, Onvo, Saba, Nordmende, Axen, Woon, Elton, Hi-Level gibi Smart TV’ler’de ve Philips’in Android TV özelliği mevcut modellerinde, Apple TV, Mi Stick, Mi Box gibi Android TV özelliğine sahip tüm cihazlarda izleyebilirsin.

(Yeni Çağ)