Beşiktaş transferde nokta atışı takviyeler yapmaya devam ediyor. Galatasaray'ın uzun süredir istediği Gedson ile sezon sonu içi anlaşan siyah-beyazlılar, ezeli rakibine bir transfer çalımı daha atmak üzere.

BU SEFER HALİL'İN PEŞİNDELER

Ara transfer döneminde bombayı patlatarak Gedson Fernandes’i sezon sonundan itibaren kadrosuna katan Siyah-Beyazlılar, atağına devam ediyor. Sezon sonunda 10 futbolcuyla yollarını ayıracak olan yönetim, son olarak Galatasaray ’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu için düğmeye bastı.

BRENTFORD'DAN BİLGİ İSTEDİ

Fanatik'im haberine göre; İngiliz ekibi Brentford’la temaslara başlayan yönetim, maliyet raporu talep etti. Cim Bom’un ön alım hakkıyla kiraladığı 22 yaşındaki forvet, bu sezon 20 lig maçında 3 gol ve 1 asistle oynadı.

FORMA ŞANSI BULAMIYOR

Terim'in ilk 11'de sıklıkla süre verdiği milli oyuncu, Torrent göreve geldikten sonra forma şansı giymekte zorlanıyor. Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Kayserispor karşısında Halil Dervişoğlu'na süre vermedi.

SÜRE ALAMADI

İspanyol teknik adam Bafetimbi Gomis'e ilk 11'de yer verirken Mostafa Mohamed'i Gomis'in yerine oyuna dahil etti. Galatasaray'da forvet hattında süre almayan tek isim Halil Dervişoğlu oldu.

SAVUNMADA ROTA KORAY GÜNTER

Beşiktaş, Süper Lig’de yeni sezonda uygulanacak 7 artı 4 yabancı kuralına adapte olabilmek için düğmeye bastı. Bu doğrultuda Halil’e ek olarak savunma hattı için de Koray Günter ismi ön plana çıktı. Henüz A Milli Takım tercihini yapmayan 27 yaşındaki stoper için kulübü Hellas Verona’ya 1,5 milyon Euro; oyuncuya da 1 milyon 350 bin Euro önerildiği belirtildi.

Kaynak: Fanatik