Süper Lig'de şampiyonluk yarışında birbirleriner rakip olan Galatasaray ve Beşiktaş, bu sefer de transfer için yarışıyorlar...

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Altay'da forma giyen ve 'yeni Atiba' olarak lanse edilen Atakan Çankaya'ya devler talip oldu.

Galatasaray ve Beşiktaş, Altay'ın genç ismi Atakan Çankaya'yı yakın takibe aldı.

Fotomaç'ın her Çarşamba okuyucularına ücretsiz sunduğu haftalık futbol gazetesi '10 Numara'nın haberine göre, bu sezon Altay forması ile 5 maça çıkan ve 1 de gol atan 19 yaşındaki ön libero, Süper Lig ekiplerinin dikkatini çekmiş durumda.

Atiba'ya benzetiliyor

Genç takımlarda gösterdiği performansla A takıma çıkan ve 9 kez de genç milli takımlarda görev yapan 98 doğumlu Atakan Rıdvan Çankaya, oyun stiliyle Beşiktaş'ın orta sahadaki dinamosu Atiba Hutchinson'a benzetiliyor.

İzmir ekibinin teknik direktörü Cüneyt Biçer, Atakan'ın kariyerinin henüz çok başında olduğunu belirterek, "Altay altyapısının son yıllarda çıkardığı en önemli oyunculardan biri Atakan. Türk futboluna uzun yıllar hizmet edecek bir kalitede. Umarım gelişimini sürdürür ve iyi yerlere gelir" dedi.