Menajer Aleksandar Bursac, yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe yeni bir sol bek (İsmail Köybaşı) aldı ve bu yüzden sol bek problemleri yok. Galatasaray yeni bir sol bek arıyor ve onların Büttner'i takip ettiğini biliyorum. Şu anda ciddi bir girişim yok, ancak bu işler çok hızlı değişebilir" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de yaşanan olayların transferi etkilemeyeceğini kaydeden Bursac, "Her yerde tehdit var, her yerde olay olabilir. Böyle olaylardan dolayı bir kulübü reddetmek yanlış. Öncelikle teklife bakarız. Türkiye'de her zaman Hollanda'ya oranla daha fazla karışıklık var, ancak Hollanda'da da bir şeyler olabilir korkusu var" dedi.

"BÜTTNER İÇİN BU HAFTA DAHA KESİN KONUŞABİLİRİZ"

Bu hafta içinde oyuncusu için daha kesin konuşabileceğini kaydeden menajer, "Şu anda ocak ayına oranla daha fazla ilgi var. Oyuncular oynamanın önenmli olduğunu göz ardı ediyor. Milli oyuncular bile kulüpleri için oynamayabiliyor. Büttner için bu hafta daha kesin şeyler söyleyebiliriz" diyerek sözlerini noktaladı.

Bonservisi Dinamo Moskova'da bulunan ve geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını kiralık olarak Anderlecht'te geçiren 27 yaşındaki sol bek, 16 maçta 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Kaynak: Sporx