Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Trabzonspor-Galatasaray maçına Fırat Aydınus'un atanmasından yönetim olarak rahatsızlık duyduklarını söyledi.

Önemli mücadele öncesi hakemi ve kamouyunu etkilemeye yönelik bir açıklama yapan Beşiktaş yöneticisi Deniz Atalay, "Fırat Aydınus'un böyle kritik bir haftada Galatasaray maçına atanması manidardır" dedi.

Hakem yönetimini dikkatle takip edeceklerini vurgulayan Atalay, "Fırat Aydınus'un, bizim Galatasaray ile yaptığımız ilk maçta gösterdiği yönetim tarzı, Felipe Melo'ya gösterdiği tahammül ve sonrasında yaşananlar ortadadır. Yine aynı Fırat Aydınus'un Galatasaray-Akhisar maçındaki tavırları ve yine Melo'ya gösterdiği tepkileri de ortadadır. 'Küfür etti mi etmedi mi?' diye günlerce tartışılan bir hakemin lig ikincisinin belirleneceği kritik haftalarda yine Galatasaray'ın maçına atanmasını manidar karşılıyoruz. Aydınus inşallah Trabzonspor-Galatasaray maçında adil ve bütün futbolculara eşit mesafede bir yönetim gösterir. Bu maçta Fırat Aydınus'un yönetimini ve futbolculara olan tahammül seviyelerini dikkatle takip edeceğiz" diye konuştu.