Keine Sorgen Arena'da oynanan maçta sakatlanan Sercan, takım doktoru Yener İnce'nin ilk müdahalede bulunduğunu belirterek, "Bilinç kaybı yaşadım ama şu an gayet iyiyim. Sırtımda biraz batma var. Doktorumuz ilk müdahaleyi yaptı. Gece detaylı kontroller yapılacak. Verilmiş sadakamız varmış" dedi.

Maçta 2-0 geriye düştükten sonra kazanmalarını değerlendiren Sercan, "İyi mücadele ettiğimi düşünüyorum. Bizim için bir şanstı. Galatasaray'da kazanma arzusu her zaman vardır. Bunu da göstermiş olduk. Bu uyum sürecini atlattıktan sonra daha iyi olacağımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Sercan, attığı golde asist yapan, ardından da beraberlik golünü kaydeden yeni transfer Lionel Carole'un güzel bir gol attığını dile getirdi.

BİLAL KISA: "BUGÜN 2-0 GERİ DÜŞTÜK AMA GÜZEL BİR GERİ DÖNÜŞ OLDU"

Sarı-kırmızılı futbolcu Bilal Kısa ise, yoğun bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, "Hazırlık maçları kondisyon açısından çok önemli. Hazırlık maçı da olsa Galatasaray her karşılaşmaya kazanmak için çıkar. Bugün 2-0 geri düştük ama güzel bir geri dönüş oldu. Mutluyuz. Ben de ilk golümü attım. İnşallah ligde gol atmaya devam ederim. İkinci hazırlık kampını da iyi geçirip lige hazır girmek istiyoruz" dedi.

Yeni bir takıma geldiğinin altını çizen deneyimli futbolcu, "Akhisar Belediyespor'dan sonra illa ki uyum süreci olacak. Milli takımdan tanıdığım oyuncular benimle yakından ilgilendi. Bu süreyi kısa zamanda atlatmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Bilal Kısa, transferiyle ilgili sosyal medyada tepkiler olduğunun hatırlatılması üzerine de, "Tepkiler var. Bunları ben de duyuyorum. Çok da fazla takip etmemeye çalışıyorum. Bunlar olacaktır. Bu tepkilerin cevabını sahada vermek istiyorum. Biraz baskı var ama bunu yavaş yavaş atlatacağım. Ligde uzun yıllardır oynuyorum ama sonuçta yeni bir takıma geldim. Büyük bir camiaya geldim. Bunun farkındayım. Alışma sürecini bu maçlarda atlatacağım. Bugün gol atmam da güzel oldu" ifadelerini kullandı.

Bu arada teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, stat çıkışında bekleyen Sarı-kırmızılı taraftarlarla selfie çekti.