İşte Bilal Meşe'nin yorumları:

"SAYGI VE ÖVGÜYÜ HAK EDİYOR"

Fatih Terim hocamızın geçmişi başarılarla dolu... Bir kupa var ki, çok değerli: UEFA... Apoletleri yıldızlarla kaplı, neredeyse yer kalmadı. Bunların gizlisi, saklısı yok, biliniyor. Ve bu anlamda saygıyı da, övgüyü de hak ediyor Terim...

"BÖYLEDİR BU İŞLER"

Ancaak, ömür boyu geçmişinizdeki başarılarınızla yaşayamazsınız! Sadece futbol mu? Elbette hayır... Her iş alanı için geçerlidir bu... Örneğin bizler, yani gazeteciler... Çok başarılı gazeteci, bu anlamda ödül avcısı da olabilirsiniz. Sıkıysa bir haberi atla, vay haline... O ödüller unutulur, kovulacak noktaya gelirsiniz! Böyledir bu işler... Dün, yoktur sizin anlayacağınız!

"ASLAN'DAN VAZGEÇMİYOR"

Bizler sokaktayız, halkın arasındayız gerek siyaset, gerek ekonomi, tabi ki spor sohbetleri ediyoruz insanlarla... Bir dostum var Gelibolu’da... Burak Göksel, ailece sıkı bir Galatasaray sevdalısı... Hele bir oğlu var ki, inanılmaz sevimli ve de zeki... Tuğra’yı Beşiktaşlı yapmak için az mı uğraştım, Nuh diyor, Aslan’dan vazgeçmiyor!

"ROTASYON YAPAMAZSIN"

Dönelim Burak Göksel’e... Galatasaray’ın bugünkü fotoğrafıyla ilgili harika bir yorum yaptı, paylaşmasam ayıp olur: “Fatih Terim’e saygım sonsuz... Amaaa sen Morutan (22), Cicaldau (24). Halil (21), Kerem (22) ve Barış’la (21) rotasyon yapamazsın. Avrupa’da millet 10 günde 4 maç yaparken, biz Galatasarayız, şikâyet etmeden devam edeceksin. Taraftarım, bekleme lüksüm yok. Ligde, Avrupa’da yenmek zorundasın, çünkü sen Galatasaraysın. Yılların idolü, yılların İmparator’u bu kadar bahanelere sığınmamalı.

"TARAFTAR BUGÜNE BAKIYOR"

Burak haksız mı? Taraftar düne değil, bugüne ve yarına bakıyor. Görüyoruz ki geçmiş de kurtarmıyor artık! Tribünlerde sürekli protesto, sürekli ıslıklar aldı başını gidiyor!

"NE DEMEK İSTEDİ?"

Fatih hocamızın, Göztepe maçı sonrasında, “Son zamanlardaki gidişat bana başka şeyler düşündürüyor. Kendimle ilgili de, Galatasaray’la ilgili de” şeklinde ilginç cümleler kurdu. Hadi buyrun, buradan yakın! Ne demek istedi? İşin yoksa uğraş dur arkadaş! Lastik gibi, çek nereye çekersen! Hocam şu cümleleri açsan da bizi uğraştırmasan ne güzel olur!

(Milliyet)