West Ham United Menajeri Slaven Bilic, Manchester City ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından, Burak Yılmaz transferi ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Slaven Bilic, transferin 'söylenti'den ibaret olduğunu belirterek şaşırtırken; "Burak Yılmaz bildiğiniz gibi iyi bir oyuncu. Ancak şu anda durum söylentiden ibaret. Burak, Galatasaray için çok önemli bir oyuncu ve bizim de o pozisyonda oyuncularımız var. Şu anda biz, tüm forvetlerimizin birkaç hafta içinde sakatlıktan geri dönmesini bekliyoruz. Burak gibi oyuncuların ismi her zaman sadece West Ham ile değil, başka kulüplerle de anılır" sözlerini kullandı.

West Ham United'da forvet Andy Carroll ile Diafra Sakho'nun sakatlıkları bulunuyor.

Burak Yılmaz tribünlere doğru gittiği sırada el sallayarak kafalarda "Veda mı ediyor?" sorusunu oluşturdu. Burak'ın bu hareketi sosyal medyada da ciddi şekilde tartışma yarattı. Bir bölüm Burak'ın ayrılma ihtimalini doğru bulurken, bir bölüm ise sarı-kırmızılı golcünün olası ayrılığının yanlış bir sonuç olacağını dile getirdi.

"2-3 gün içerisinde belli olacak"

Öte yandan karşılaşmanın ardından Burak Yılmaz, transferiyle ilgili flaş bir açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı takımın golcüsü, basın mensuplarının soruları üzerine "Gidip gitmeyeceğim 2-3 gün içinde belli olacak" dedi.